Tapahtumapaikat

IT-päivien pääasiallisena tapahtumapaikkana toimii Radisson Blu Hotell Oulu (Hallituskatu 1).

Tulosta
icon icon shadow


Tilaisuuden avaus- ja keynote-luennot pidetään hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Oulun kaupunginteatterissa (Kaarlenväylä 2).

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Tulosta
icon icon shadow

Saapumisohjeet

Kaikki tapahtumapaikat sijaitsevat Torinrannassa Oulun keskustassa. Juna- ja linja-autoasemille on matkaa noin kilometri, lentokentälle 14 km. Oulun keskustaan pääsee lentokentältä Linja 9 tai  8- bussilla.  Bussista poistuminen Toripakka -pysäkillä. Rautatieasemalta on lyhyt kävelymatka hotelliin.

Tulosta

 

Majoitus

Radisson Blu Hotell Oulu, varauskoodi IT-päivät.  Yhteydenotot myyntipalveluun: 020 1234 730 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Scandic Oulu. Hotellihuoneen varaus puhelimitse (08) 543 1000 (alavalinta 5) tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai nettisivuilta www.scandichotels.com varaustunnusta BKOR071116 käyttämällä 7.10.2016. mennessä.


Iltajuhla

Iltajuhla pidetään torstaina 10.11.2016 Oulun Uudella Seurahuoneella (Rantakatu 4). Tilaisuudessa on luvassa viihtyisä ilta hyvän musiikin, ruoan, juoman ja keskustelun parissa.

Tulosta
icon icon shadow