Pääyhteistyökumppanit

http://www.eduix.fi/ Eduix Oy tekee ja toimittaa nykyaikaisia tietojärjestelmiä korkeakoulujen suunnittelun ja hallinnon tulevaisuuden tarpeisiin. Pitkä kokemus ja laaja toimialatuntemus tekevät meistä tehokkaan toimijan. Vuonna 2016 juhlistamme 20-vuotista historiaamme

 

Fujitsu on yksi maailman suurimmista tieto- ja viestintätekniikan palvelu- ja laitetoimittajista. Japanilainen yritys tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja –palveluja. Fujitsun teknologiatuotteiden valikoima kattaa tietokoneiden koko kirjon kannettavista päätelaitteista konesaliratkaisuihin.

 

Tieto hyödyntää datakeskeisen maailman mahdollisuudet ja tuottaa niiden avulla arvoa yksilöille, organisaatioille ja yhteiskunnalle. Tavoitteemme on olla asiakkaillemme paras kumppani liiketoiminnan uudistamisessa. Ohjelmisto- ja palveluosaamisemme lisäksi hyödynnämme vahvasti yhdessä innovoinnin ja ekosysteemien mahdollisuudet.                          

 

Yhteistyökumppanit

 

CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy tarjoaa suomalaisen tiedeyhteisön käyttöön Pohjoismaiden tehokkaimman laskentaympäristön, nopeat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet sekä tieteen tietotekniikan asiantuntijat ja palvelut. CSC on voittoa tavoittelematon opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnoima valtion erityistehtäväyhtiö.

 

Dustin on Pohjoismaiden johtavia IT-tuotteiden ja niihin liittyvien palvelujen jälleenmyyjiä. Dustinin valikoimissa on noin 200 000 tuotetta ja niihin liittyviä palveluja sekä ratkaisuja.
Palvelemme yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaitamme brändillä Dustin ja kuluttajia brändillä Dustin home. Lue lisää Dustinin toiminnasta Pohjoismaissa osoitteessa www.dustingroup.com.

 

Canon Oy kuuluu maailmanlaajuiseen Canon-ryhmään, joka tarjoaa tulostuksen-, dokumentin- sekä informaationhallinnan ratkaisuja yrityksille sekä kuvantamisen ratkaisuja kuluttajille ja ammattikuvaajille. Graafiselle teollisuudelle Canon toimittaa digitaalisen painamisen ratkaisuja.

 


Näytteilleasettajat

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yhteistyössä myös: